Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Oxy Talks – Älskade SVT, hur gjorde ni det så bra?

7 maj 08:30 09:00

Oxy Talks Sveriges Television Carolina Källestål

Oxy Talks – Myrornas krig i de gnistrande tjock-tv-skärmarna är ett minne blott. Vi matas med högkvalitativa program dygnet runt. Dessutom har det visat sig att Sveriges Television är en av de arbetsgivare som har klarat pandemin med skyhögt förtroende i behåll. Hur lyckades de? Och vad händer nu?

Välkommen till Oxy Talks – 30 minuters samtal om ett viktigt ämne
Oxy Group har bjudit in Carolina Källestål, biträdande divisionschef vid Sveriges Television till Oxy Talks, Hon ansvarar för projektet “Ditt nya arbetsliv på SVT” med syfte att förstå och implementera lärdomar från hur SVT har jobbat under pandemin. Det vill vi verkligen höra mer om!

Med oss är också Oxys konsult Ulrika Sedin, expert inom hållbarhet och ledarskapsutveckling. Vi pratar om ett paradigmskiften i det nya ledarskapet, medarbetarskapet och nycklar till nya sätt att innovera och vara kreativ.

Vi lovar ett spännande och spänstigt samtal som inledning på första fredagen i maj under ledning av moderator Susanna Balsvik.

Tid: Fredag 7 maj kl 8:30-9:00
Var: Digitalt via Zoom (nedladdning ej nödvändig)
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Detaljer

Datum:
7 maj
Tid:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!